Over Ons

Home Over Ons

Over Ons

Uw vertrouwde partner in duurzame apparaatoplossingen

Krachtig in Energie-efficiëntie.

Energiek Verwarmingstechnieken werd in 1984 opgestart voor de import en distributie van Superser infraroodpanelen in de Benelux op een snelgroeiende markt van elektrische (hoofd)verwarming vooral als alternatief voor de gewone convectoren en/of accumulatoren.
Energiek bestaat in 2024 dus 40 jaar en evolueerde daarbij geleidelijk naar een specialisatie in het verbeteren van EPC , duurzaam verbouwen en “vergroenen” in het algemeen door het samenbrengen van verschillende technieken voor meer comfort en minder verbruik.
Wij maken graag een gratis studie van uw woning en bieden oplossingen volgens uw budget en voorkeur.
In functie hiervan combineren we meerdere disciplines om tot het door u gewenste resultaat te komen. 
Een deel van ons gamma is leverbaar via onze verdelers in uw streek, vermeld dus zeker uw gemeente op het contact formulier.

Adviseurs in Energie Efficiëntie

Energiek bezorgt u op basis van studie en beschikbaar budget aanbevelingen om uw woning energetisch te optimaliseren.

Op maat gemaakte, kosteneffectieve oplossingen

Energiek biedt woningstudies en gepersonaliseerde aanbevelingen die passen bij zowel uw comfortbehoeften als uw budget, en zorgt voor optimale energiebesparingen. Op basis van deze studie doen wij op maat gemaakte aanbevelingen die aansluiten bij uw voorkeuren, budget en duurzaamheidsdoelen.

Uitgebreide, multidisciplinaire aanpak

Door diverse technieken te integreren en samen te werken met regionale distributeurs, levert Energiek op maat gemaakte, milieuvriendelijke oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Onze lokale aanpak garandeert dat u naadloze service en producten van hoge kwaliteit ontvangt.

Onze Werkwijze

Ontdek het verborgen
potentieel van uw huis

Gratis thuisbezoek

Studie

Communicatie

Uitvoering